Inget klutter med Satechi Magnetisk 3-i-1 trådlöst laddningsstativ

Från sajten:
image

Satechi Magnetisk 3-i-1 trådlöst laddningsstativ är senaste i raden av ställ för att hålla rent vid sängbordet eller skrivbordet.

Satechi Magnetisk 3-i-1 trådlöst laddningsstativ 6

I tider när alla våra enheter behöver ström i tid och otid blir skrivbord och sängbord alltför ofta en samlingsplats för sladdhärvor. Det här laddningsstativet från Satechi låter oss råda bot på det. En enda kabel och vi kan ladda alla våra produkter för att vara redo när det behövs.

Satechi Magnetisk 3-i-1 trådlöst laddningsstativ 5

Design

Stället kan delas upp i fem olika färger och material. Det är svart plast, två vita laddytor, rymdgrå kanter, svart gummi och en metallpinne. Tre olika brukar anses som taket för hur många vi ska kombinera i en produkt för att det ska vara estetiskt tilltalande. Men det vita döljs när vi väl använder produkten så helt galet blir det ändå inte. Att svart högglansig plast i sovrummet drar till sig mycket damm är nästan inget mot vad svart gummi gör. Den svarta gummibiten som hörlursetuiet ska placeras på inte bara suger till sig damm utan håller kvar det med en sådan motståndskraft att endast en våt trasa råder bot på det.

Satechi Magnetisk 3-i-1 trådlöst laddningsstativ 7

Den silvriga smala pinnen som håller upp telefonen så att det ser ut som att telefonen balanserar som en trapetskonstnär skimrar snyggt i sovrumsbelysningen. Pinnen är i perfekt längd för att det ska gå att ta av telefonen från MagSafeplattan utan att välta eller få med sig stället. Vinkeln på MagSafeplattan är precis avvägd för att kunna placera telefonen i horisontellt läge och titta på video när vi ligger ner eller att kunna ha stället på kontoret och fortfarande ha en god överblick över skärmen.

Satechi Magnetisk 3-i-1 trådlöst laddningsstativ 2

Funktion

Det här är ett ställ riktat mot den inbitne Apple-användare. Telefonen fäster med Apples egna MagSafe och klockladdaren är till Apple Watch. Plattan i gummi som är till för våra AirPods kan givetvis användas till vad som hels som laddas via Qi. Men det är Appleprodukter som den är gjord för. Alla Apples trådlösa laddetui fungerar bra på laddplattan. De senare etuien, de till AirPods 3 och Pro fungerar också på MagSafeplattan där telefonen vanligen fäster.

Mobilen fäster på MagSafeplattan och det är med 7,5 W som vi får ladda telefonen. I jämförelse med Apples egna eller Belkins MFi MagSafe som laddar 15 W så är det en någon lägre hastighet. Men i rättvisans namn så är det ingen annan MagSafeladdare på marknaden förutom de ovan nämnda som laddare snabbare.

Apple Watch laddaren är inte Apples Fast Charger så för alla med Apple Watch 7 kommer hastigheten vara den vanliga och de där 33% snabbare som alla som köpt sig en Apple Watch 7 har med Apples nya laddkabel kan vi glömma. Apple Watch laddaren som sitter på laddaren är löstagbar. Det här är en ganska smart lösning. Om man saknar en Apple Watch i sin samling går det helt enkelt att ta bort den och vi har nu en port för USB-C att nyttja. Om Satechi i framtiden vill kan de släppa en ny laddare till Apple Watch för att låta de som vill köpa en snabbladdare.

Satechi Magnetisk 3-i-1 trådlöst laddningsstativ 1

Alltihopa behöver ström från en 20 W laddare och den får vi köpa seperat. Vi har testat Satechi Magnetisk 3-i-1 trådlöst laddningsstativ tillsammans med Satechi 20W PD väggladdare med USB-C uttag med bra resultat.

## RECENSION: MAGNETISK 3-I-1 TRÅDLÖST LADDNINGSSTATIV

FÖRDELAR

 • Snygg design.
 • Stabil tyngd.
 • Laddar iPhone, Apple Watch och AirPods samtidigt.

NACKDELAR

 • Drar till sig damm.
 • Flera olika materialval.
 • ingår ingen strömadapter.

DETALJER

 • Laddar iPhone 12/13, Apple Watch, och AirPods Pro samtidigt.​
 • Enkel magnetisk anslutning för iPhone 12 & 13 med MagSafe-stöd.
 • Minimerar kabelröra och håller dina enheter på ett ställe.
 • Kräver 20W strömadapter (säljs separat).
 • Fungerar tillsammans med Phone 13 Pro Max/13 Pro/13 Mini/13, iPhone 12 Pro Max/12 Pro/12 Mini/12, Apple Watch Serien 7/6/5/4/3/2/1, AirPods Pro och AirPods 2, AirPods 3 med trådlöst laddningsfodral.
 • USB-C-kabel medföljer, 20W strömadapter säljs separat.
 • Phone 12/13 – upp till 7,5W, Apple Watch – 2,5W, AirPods Pro och AirPods med trådlöst laddningsfodral – 5W
 • Cirka pris: 1299

SAMMANFATTNING

Satechi samlar alla våra Apple enheter med enkelhet med den här laddaren för iPhone, Apple Watch och AirPods. Den är lika tacksam vid sängkanten som på skrivbordet.

BETYG: 4 / 5

4 gillningar

Är det inte lite bakvänt att ha klockan bak. Då ser man ju inte klockan på natten om man vill peta till på den för att kolla tiden?

Peta på klockan?
Kan ju peta på mobilen likväl? Eller missar jag något?

Hehe, så kan man ju också tänka…:grin:. Jag var så inriktad på att se klockan att jag inte tänkte på att telefonen lär sitta där 99.99% av gångerna jag tänker på…:blush:

Mobilen laddar man ju inte varje dag.

1 gillning

Fast det är enklare att bara knacka till lite på nattduksbordet istället för att sträcka sig till telefonen :man_shrugging:t2:

Det är du nog ganska ensam om på det här forumet. :joy:

1 gillning

Det är ju så stort batteri i en 12 Max så man måste ju anstränga sig för att tömma den på en dag. :man_shrugging:

Jag har en 12 PM och jag har ca 10% kvar när jag lägger mig, då har jag ofta fått ladda under dagen.

Allt beror på vad man gör och mycket vilka appar man använder. Använder man t ex appar som ständigt positionerar så sluuuukar det batteri.

För övrigt är det väl inget problem med klockan där bak. Man knackar ju ändå bara på nattduksbordet, orka sträcka sig ända bak till klockan :slight_smile:

Men blockerar inte AirPodsen klockans skärm?

För att undvika dessa i-landsproblem så föreslår jag att ni sover istället för att bekymra er om vad klocka är. :joy::joy::joy:

1 gillning

Här är min genomgång!

2 gillningar