IKEA lanserar liten bärbar vattentät högtalare

Från sajten:
image

Solen tittar fram mellan varven och snart börjar vi tillbringa mer tid utomhus. Då passar Ikea på att lansera en bärbar och vattentät Bluetooth-högtalare.

Högtalaren Ikea Vappeby känner vi till sedan tidigare då denna lanserades förra året och nu utökas kollektionen med en ny, liten bärbar variant. Det finns inte så mycket information om denna än mer än att den är vattentät och finns i färgen svart. Den blir en följeslagare för dig som hänger på gymmet, vid poolen eller slappar hemma.

Den lilla högtalaren är tillverkad i ABS-plast samt 100% polyester och är designad av Mina Vourivirta. Måtten på IKEA VAPPEBY är 6 x 8 x 8 cm och artikelnumret är 405.225.83

Priset för Ikea Vappeby är 179 kronor och den dyker troligtvis upp i varuhusen under april månad.

Blir det ett köp månne?

Källa: Pressmeddelande

1 gillning

try again no way GIF

Har haft någon liknande från en annan tillverkare. Var sämre ljud än att lägga mobilen utanför duschen och spela musik.

HAHa ja!

Från sajten:
image

Den bärbara och vattentäta högtalaren Vappeby från Ikea som vi skrev om för ett tag sedan är nu lanserad. Den kommer dessutom i tre olika färger.

IKEA har nu officiellt lanserat sin bärbara Bluetooth-högtalare Vappeby. Utöver att vara bärbar är den också vattentät (IP67) och tål således att ackompanjera dig i duschen för lite trevlig avkoppling. Den ska faktiskt klara av att vara under vatten i 30 minuter!

Ikea Vappeby utlovar dessutom upp till 80 timmars speltid (vid 50 % volym) vilket får anses räcka till en och annan dusch eller dopp på stranden. Tidigare har vi sett den i färgen svart men det finns även en röd och en gul högtalare också.

Som en liten extra bonus så går det att skapa stereoljud genom att para ihop två likadana högtalare.

Rekommenderat pris är 179 kronor och den finns att köpa nu i närmaste varuhus. Mer information finns på deras hemsida.

Källa: IKEA

 

Galleri

Ok jag tar på mig att vara försökskanin. Testar till helgen!

1 gillning

Nu kommer ett riktigt försenad omdöme.

Funkar riktigt smidigt. Parkopplingen gick smärtfri och det har inte varit några konstigheter eller att de tappat varandra. Ljudet är ju.. ja, vad kan man begära för den prislappen? Det är bättre än billiga skitprodukter som kostar mer men man får vad man betalar för. Det är helt enkelt ok givet prislappen. Man ska ha med sig användingsområdet. Jag har lyssnat på podd i badrummet och högtalarna har spelat musik för barn i badkar. Inga kräsna audiofiler med andra ord. Men för plaskande barn passar det utmärkt att högtalarna är vattentäta. Batteriet har också hållit bra.

4 gillningar