Idag firar serien "Family Guy" 25 år

Från sajten:


Family Guy har bjudit miljoner människor på sanslöst många skratt genom åren och idag så har serien underhållit oss i hela 25 år.

Vi är många som har kommit hem efter skolan, slagit på tv’n och suttit och vikt oss av skratt åt familjen Griffin och tillhörande vänner och fiender. Den 31 januari 1999 hade “Family Guy” premiär och idag – 25 år senare har det släppts hela 423 avsnitt utspritt på 22 säsonger. För att fira detta har Disney delat med sig av lite rolig fakta kring “Family Guy” som ni kanske inte hade koll på.

Visste ni att Megs riktiga namn egentligen är Megatron och det var Peter som valde att döpa om henne från Meg. Bonnie Swansson som är gift med Joe Swanson har varit gravid i 116 avsnitt vilket motsvarar över sex år och seriens skapare Seth MacFarlane gör rösten till bland annat Peter Griffin, Stewie Griffin, Chris Griffin, Brian Griffin, Mickey McFinnigan, Carter Pewterschmidt och Glenn Quagmire. Apropå Seth MacFarlane så var det nära att serien fick ett snabbt slut då Seth hade en flygbiljett till ett av planen som flög in i World Trade Center 2001 men var 10 minuter sen till planet och missade det.

2 gillningar

Är det 25 år sedan? Herregud, nu känner man sig nästan lika antik som @RolexJocke, tror jag sett varenda avsnitt :laughing: