iCloud på webben får sig ett ordentligt lyft

Från sajten:
image

Apple släppte idag en uppdaterad och mer modern upplevelse om man gillar att besöka iCloud via sin webbläsare och där går det även att bestämma själv hur startsidan ska se ut.

iCloud på webben ger oss tillgång till Hitta-appen, vår kontaktbok, mail, iCloud Drive och mycket mer men hemsidan har lämnat mycket att önska i form av utseende men nu har den gått in i en modern era. Om vi går in på beta.icloud.com så möts vi nu av en modernare hemsida som visar bra mycket mer information än tidigare och sidan är uppbyggd ungefär som de widgets vi numera är vana med att ha på vår iPhone. Om vi vill kan vi även göra om startsidan och välja själva vad som ska synas och vart på sidan det ska vara.

Beta-sidan är öppen för alla att testa och när den gamla designen byts ut mot den nya framgår tyvärr inte men vi har testat runt en del och allt ser ut att fungera stabilt.

4 gillningar

Från sajten:
image

Att gå in på iCloud.com via en webbläsare har grafiskt sätt inte varit helt kul och sidan har mer eller mindre sett likadan ut sedan den lanserades – fram tills nu.

Vi har under någon månads tid kunna beta-testa den omgjorda iCloud-portalen på webben och nu har Apple slopat den gamla designen helt och gått över till den nya. Framsidan påminner om widgets som finns i våra telefoner och vi kan anpassa startskärmen lite hur vi vill och lägga till och ta bort vad som ska visas. Vi kan skapa nya dokument och mycket mer direkt på iCloud.com.

iCloud.com är smidigt om du enkelt och snabbt vill ha tillgång till dina filer i iCloud Drive, komma åt dina bilder eller dokument eller leta efter den borttappade telefonen via Hitta. Vill du lattja runt och testa själv så är det bara att besöka iCloud.com via valfri webbläsare.

2 gillningar