I oktober kommer Roblox till PlayStation

Från sajten:


Roblox är ett sinnesjukt populärt spel som många dagar i veckan har över 40 miljoner aktiva spelare och i oktober kan siffran öka ännu mer då Roblox äntligen kommer att släppas på PlayStation.

Roblox höll i fredags sin årliga utvecklingskonferens och då meddelade de att det sociala spelet Roblox kommer att släppas till PlayStation 4 och PlayStation 5 i oktober. Det betyder att utöver på PlayStation så går nu spelet att spela på PC, Mac, iOS, Android och Xbox. Hur det är med Nintendo Switch är dock oklart men Roblox ambition är att spelet ska gå att spela på alla plattformar men just nu är det bara PlayStation som annonseras. De berättade även att spelare på PlayStation kommer få den fulla upplevelsen av spelet så det är bara att logga in på sitt konto och börja spela.

Roblox har även en VR-version av spelet till Quest som har funnits som beta sedan i juli och det spelet kommer att släppas skarpt i slutet av september. Så alla ni som har väntat på en version till PlayStation kan någon gång i oktober ladda ned spelet kostnadsfritt. Ett tips från coachen är att se till att ni har satt på att alla köp i spel på er PlayStation kräver lösenord så inte kidsen shoppar loss som galningar.

Via The Verge