I april lanseras BBC Nordic och BBC Nordic+ i Sverige

Från sajten:
image

BBC meddelar idag att de kommer lansera en ny linjär TV-kanal som heter BBC Nordic samt en streamingtjänst som heter BBC Nordic+ som lanseras här i Sverige i april.

BBC Nordic kommer visa innehåll från BBC Brit och BBC Earth i ett linjärt format. Deras streamingtjänst BBC Nordic+ kommer innehålla allt som sänds på BBC Nordic och program om konst, kultur, resor, historia, dokumentärer och musik.

Vi på BBC Studios är glada att kunna erbjuda det bästa av våra produktioner till våra tittare i Sverige. Vi har fördjupat oss i svenskarnas tittarvanor och handplockat premiuminnehåll som vi vet är uppskattat. Vi har breddat vårt utbud med nya spännande tillskott inom genren underhållning och livsstil så vi kan nå ut till en bredare publik. Med den här satsningen ger vi fler tittare möjligheten att hitta något som passar dem. Med On-demand tjänsten BBC Nordic+ kommer tittarna kunna streama sina favoritprogram, var de vill, när de vill, säger Arran Tindall, Senior Vice President Key Markets på BBC Studios.

Den nya kanalen och streamingtjänsten kommer släppas lös här i Sverige den 17 april klockan 10:00 och är du sugen på den linjära kanalen så är det bara att kolla med din operatör hur du kan hitta den.

Källa: BBC

Apple TV+, Discovery+, Disney+ … när ska trenden med plus (+) ta slut?

1 gillning

Kort efter om eller när Apple byter ut Apple TV+ till något annat. :joy:

3 gillningar

Var in och kollade igenom Brit. Mest gammalt och ganska dyrt. 89:-/mån

1 gillning

har bbc Doctor Who i nordic?

Tänk om de skulle lansera BBC News med fokus på nordiska länder. Då skulle både TV4 och SVT få kamma sig.

1 gillning

Tag har det i mitt Telenor utbud, ser en hel del på typ Would I lie to you som stundtals är helt sjuka. Den bästa är ju helt klart denna. :joy::joy:

2 gillningar