Husqvarna lanserar klädkollektion för barn

Från sajten:
image

Husqvarna som gör allt från robotgräsklippare till motorsågar utökar nu sin produktportfölj med könsneutrala barnkläder och det är allt från jackor till ryggsäckar och gummistövlar.

Husqvarna har sedan tidigare haft lite kläder i sin Xplorer-serie och nu är det dags för en barnkollektion som innehåller hållbara kläder som lillebror eller lillasyster kan ta över när den store har växt ur dem. Kollektionen är riktad mot barn som älskar att vara i skogen och naturen och produkterna som lanseras är en fleecejacka med huva som kostar 599 kronor. De lanserar även en ryggsäck på 14 liter och den kommer med vadderade axelband och det finns även en avtagbar sittdyna som man kan sitta på i skogen, prislappen ligger på 499 kronor. Inget häng i skogen utan ett par gummistövlar och de ligger på 429 kronor.

De som använder våra produkter tillbringar en stor del av sin vardag i skog och natur. Med Xplorer Kids-kollektionen vill vi uppmuntra dem att dela denna passion, och inte minst omsorg om skogens framtid, redan i tidig ålder, säger Miriam Widfeldt, produktchef på Husqvarna.

Sist ut har vi en one-size beanie i bomull och den går att bära för barn som är mellan två till nio år och priset ligger på 129 kronor. Samtliga produkter kommer lanseras nu i slutet på året och de kommer gå att köpa hos Husqvarnas återförsäljare och nätbutiker.

Via pressmeddelande

Galleri

3 gillningar

Skriker det inte @bjorsi med son här? :smiley:

6 gillningar

Riktigt snygga grejer!

VART ÄR KÖPKNAPPEN?? Både ryggsäcken och gummistövlarna hade jag velat ha :joy: tror tyvärr att de mina att köpa till bara vill ha Pokémon och minecraft på deras merch.

Jag skulle satsa på ett par tretorn-stövlar och en mini-kånken stället :stuck_out_tongue: