Hulu lägger ned "Reboot" efter en säsong

Från sajten:


“Reboot” som släpptes på Hulu och sedan på Disney+ har lagts efter bara en säsong och detta trots att serien var uppskattad av många och hade ett relativt högt betyg.

I serien där bland annat Johnny Knoxville. Judy Greer, Keegan-Michael Key medverkar så får vi följa ett gäng skådespelare som ska göra en reboot på en gammal, men populär sitcom. De har alla blivit äldre och allt går väl inte som på en dans och hur det faktiskt går för dem kommer vi aldrig få reda på då Hulu har valt att lägga ned serien.

Serien är skapad av Steve Levitan som står bakom “Modern Family” och han ska tydligen försöka sälja serien vidare till en annan streamingtjänst i hopp om att någon plockar upp den.

Källa: Variety

Det börjar bli så himla tröttsammt med streamingtjänster som lägger ner serier efter en säsong. Det är något som gör mig mindre benägen att börja titta på deras egna utbud.

Tråkigt. Jag gillade den. Får hoppas att någon annan plockar upp den, välkända producenter och skådespelare borde ju göra det enklare.

Jag är helt klart emot klassiska amerikanska långkörarserier men har det inte slagit över lite för långt åt andra hållet? Lite för många serier som inte får en chans och historier som inte blir avslutade.