Hue Secure Floodlight Camera närmar sig lansering

Från sajten:
image

I höstas visade Philips Hue upp sin nya kategori av säkerhetsprodukter, Hue Secure. Nu verkar den sista produkten i kategorin närma sig lansering.

Philips Hue Secure Floodlight Camera är en kombination av en floodlight samt säkerhetskamera paketerat i en och samma produkt. Enligt uppgift från tyska hemsidan Hueblog kommer denna att lanseras under första kvartalet i år. I grund och botten är detta en kabelansluten Hue Secure Camera samt en Philips Hue Discover Floodlight som nu förenats i en och samma bottenplatta med gemensam strömförsörjning.

Kameran fästs magnetiskt som på Nest Cam with Floodlight vilket innebär att den kan justeras för maximal bildupptagning. En säkerhetskabel sitter fast i kameran och kan förhindra försvåra stöld eller att den faller ner. Maximal ljusstyrka på strålkastaren ligger på 2 250 lumen, 4 000 Kelvin och med möjlighet att visa 16 miljoner färger. Basplattan mäter 21,4 x 13,1 x 4,9 centimeter så det är ingen liten sak att hantera. De båda enheterna hanteras separat i Hue-appen.

Rekommenderat pris för Philips Hue Secure Floodlight Camera är 349,99 euro. Än så länge har den inte dykt upp på den svenska hemsidan.

Källa: Hueblog