HP lanserar ett nytt ekosystem för skrivare

Från sajten:
image

Hp har i dag lanserat ett nytt molnbaserat ekosystem för sina skrivare.

HP idag lanserat HP+, ett helt nytt ekosystem för skrivare och utskrifter för småföretag, egenföretagare och hushåll. Under rådande pandemi med allt mer hemmaarbete så är det här välkommet.

Print anywhere Lifestyle

Enligt HP så kommer HP+ hjälpa småföretag, egenföretagare och vanliga hushåll att göra smartare utskrifter. Något som ska förenkla för bättre hanteringen av säkerhet hemma och på kontoret.

De första HP+ kompatibla enheterna som kommer att lanseras är laserjet m200-serien. Hp fortsätter även att satsa på instant Ink-prenumeration som innebär ett abonnemang på bläckpatroner men också att bläckpatronerna blir billigare än om vi köpt dem separat. Så får HP oss också att fortsätta välja HPs bläckpatroner framför tredjepartstillverkares patroner.Instant Ink Delivery

HP smart app kommer även den få fler smarta och molnbaserade lösningar, så att tillexempel skanna, skriva ut och faxa (?) direkt i mobiltelefonen. I appen kan vi nu även få tillgång till Google drive, Dropbox och fler tjänster.

HP+ har en hel del nya molnbaserade funktioner

  • Automatisk identifiering och åtgärd vid anslutningsproblem.
  • Förbättrad sekretess och säkerhet med Smart Security-övervakning som bland annat hjälper
  • till att upptäcka och förhindra intrång och virus.
  • Android och IOS kompatibilitet för utskrifter och skanning via smarta telefoner.
  • Funktion för sekretessbelagda utskrifter, vilket innebär att utskrifter placeras i kö och skrivs ut automatiskt när du är i närheten av skrivaren.
  • HPs nya Smart Dashboard för förbättrad användarvänlighet.
  • Ett års extra HP-garanti.

Pris och tillgänglighet

HP OfficeJet Pro serien med säljstart den 27 april till ett rekommenderat försäljningspris från 1499 kr inklusive moms. HP Deskjet serien har säljstart i maj 2021. HP ENVY och HP LaserJet erien har säljstart i juni 2021.