HP inleder partnerskap med italienska Ferrari

Från sajten:
image

Två välkända företag från helt olika branscher inleder ett nytt partnerskap. Det är amerikanska HP som ska samarbeta med italienska Ferrari kring prestanda.

HP och Ferrari har tillkännagett att de båda företagen inleder ett partnerskap kring prestanda på och utanför racingbanan. I teamet har också ett nytt namn adderats, Scuderia Ferrari HP.

Partnerskapet kommer involvera teamen: Scuderia Ferrari Formula 1, Scuderia Ferrari Esports och Scuderia Ferrari Driver Academy och HP logotypen kommer att synas för första gången på Maranello F1-bilarna under Miami Grand Prix den 3-5 maj, då kommer även teamet börja tävla under Scuderia Ferrari HP.

Källa: Pressmeddelande

Får mig att tänka på de där fula Acer Ferrari-datorerna.

1 gillning

Titel-sponsorernas tid verkar vara på gång tillbaka i Formel 1. Det ryktas om att Mclaren är nära en deal med Mastercard.

Spenderar man sina pengar lika snabbt som en Mclaren om man har ett sånt kort? :smiley:

1 gillning

För många herrans år sen så sålde vi vår mjukvara till Ferrari (eller möjligen Lamborghini) och som som man gör så frågade jag om vi kunde använda dom som referens. Normalt resulterar det i ett 'nej, vi har som policy att inte göra det' eller liknande. I detta fallet fick vi en prislista, X Euro för att använda deras namn, X Euro för att använda loggan etc. Helt utan att ta hänsyn om det faktiskt var bra för deras varumärke eller inte.

Eller kan man köra lika snabbt som i en Mclaren? :grinning: