HomePod Mini ryktas få stöd för UWB

Från sajten:
image

Flera olika källor på Internet spekulerar nu hej vilt i huruvida vi får se en HomePod Mini vid kvällens KeyNote som startar klockan 19 svensk tid. Det ryktas dessutom om att dessa får stöd för UWB, Ultra Wideband-teknologin som finns i U1-chippet som sitter i iPhone 11.

Förutom en HomePod Mini säger den omtalade teknikgurun Jon Prosser att samma teknik ska finnas i en kommande version av Apple TV (som dock inte lär presenteras idag). Han brukar ha rätt i sina “gissningar” och det återstår att se om han får rätt ikväll.

Jon Prosser tweet

Det smarta med denna teknologi är att dina smarta enheter då kan känna av när du kommer in i ett rum och automatiskt anpassa rummet efter de inställningar du gjort. Tänk dig att belysningen dimmas, tv’n sätts igång och rullgardinerna går ner – bara genom att din närvaro registreras.

Xiaomi presenterade igår nyheten om att de kommer att implementera UWB-teknologi i sina IoT-produkter så det är inte otänkbart att även Apple kommer att satsa på detta för Apple HomeKit.

Vad tror ni? Blir detta ett lyft för Apple HomeKit och kommer du att köpa en HomePod Mini om den släpps?

Källa: AppleInsider

Kanske inte en HomePod Mini nu när man har satsat allt på Sonos, men min Apple TV behöver bytas ut till 4K så småningom. Väntar på att de släpper en ny 4K modell dock!

Detta blir dyrt, måste byta ut alla HomePods

Kommer byta ut min AppleTV så fort en ny släpps. Kommer HomePod mini kosta 99$ måste jag köpa en sån bara för att :smiley:

Evan Blass: This Is the Apple HomePod mini in Space Gray and White

På svenska??:thinking:

Där satt den!!!

Ej på svenska.

Nä verkade ej så… värt att slänga ut Google för HomePod mini? ;). Är sugen ändå