Gustavsberg Sensoric 1.0 är en ny beröringsfri blandare

Från sajten:
image

Gustavsberg har presenterat en ny beröringsfri blandare, Sensoric 1.0. Den smarta tekniken i produkten innebär god hygien med låg energi- och vattenanvändning.

Sensoric 1.0 från Gustavsberg är en ny beröringsfri blandare för hemmet. Med en strömlinjeformad och avskalad skandinavisk design ska den underlätta handhygienen i hemmen och samtidigt bidra med låg energi- och vattenanvändning.

Sensor Mixer Gustavsberg Sensoric 1.0

Höjden på Sensoric 1.0 kan varieras med två olika förhöjningssocklar vilket ger tre olika höjder; 133, 160 och 240 millimeter upp till strålsamlaren.

Sensoric 1.0 från Gustavsberg är klassad som blyfri och innovativa lösningar i konstruktionen ger även minskad mässingsåtgång. Blandaren kan efter tid restaureras med nya komponenter för ökad livslängd och Gustavsberg garanterar reservdelar i minst tio år efter blandaren slutat produceras.

Den levereras med två olika strålsamlare vilket ger slutanvändaren eller installatören möjlighet att anpassa hur mycket vatten som används, utifrån vad som är bäst för den miljö som blandaren sitter i.

Källa: Pressmeddelande

Smidig till hälften!

Justera temperaturen kräver handpåläggning vilket förtar mycket av förtjänsten för hemmabruk.

Handtag som kan manövreras med armbågen eller sidan av handen vore önskvärt, studera hur det ser ut på sjukhus sedan länge.