Gurman: iPadOS 16 släpps den 24 oktober

Från sajten:
image

iOS 16 känns nästan som gammal skåpmat men vi har ju faktiskt inte kunnat uppdatera alla våra prylar i hemmet ännu men det ryktas om att 24 oktober är datumet då vi äntligen får uppdatera till iPadOS 16.

Ryktesguden Mark Gurman har hört via sina Apple-spioner att iPadOS 16 äntligen är redo för att släppas publikt och det måste betyda att Apple äntligen är nöjda med Stage Manager som har mött lite kritik bland beta-testarna. Datumet som är satt enligt Gurman är den 24 oktober och det är som de gamla indianerna brukar säga – ingen mjukvara utan hårdvara.

iPadOS 16.1 is on track to be released the week of Oct. 24th — barring any new bugs or issues. Apple has historically held launches the week of its earnings calls in October.

— Mark Gurman (@markgurman) October 10, 2022

Det ryktas även om att Apple kommer släppa ett gäng nya iPads i samma veva som det nya operativsystemet släpps men flera rykten har pekat på att det inte blir ett event utan nyheterna kommer enbart släppas via ett pressmeddelande. Vi kan gissa oss till att iPad Pro kommer utrustas med en lite mer episk kamera och M2-chippet samt en 10:e generation av vanliga iPad som eventuellt även för första gången någonsin kan komma med USB-C istället för lightning.

Via Twitter

2 gillningar