Grafikprogrammet CorelDRAW har uppdaterats

Från sajten:
image

Efter påtryckningar från användare och dagens arbetsmiljö så har CoralDRAW fått funktioner som gör det lättare att jobba på distans tillsammans med andra.

Vare sig vi jobbar på PC, Mac eller bärbar enhet så blir det nu enklare att dela med sig av sina arbeten mellan enheter, medarbetare och kunder. CorelDRAW Graphic Suite 2021 bjuder på vektorillustration, layout och typografi samt fotoredigering i en något förenklat utförande som ska passa både amatörer som proffs. CorelDRAW.app™ för iPad har optimerats för att förenkla arbete på distans samtidigt som molntjänsten utvecklats och ger oss nu direktvisning av ändringar, livekommentarer, anteckningar från medarbetare eller kunder samt tillgång från alla enheter.

Det har också adderats inloggning med Microsoft 365-företagsanvändarkonto och integrering av Microsoft Teams så vi enkelt kan presentera våra arbeten via fler kanaler samtidigt som vi gör ändringar live i dokumentet. Gränssnittet har uppdaterats för att ge liknande utseende över samtliga enheter som gör det lättare att flytta sig mellan olika enheter och den nya uppdateringen kommer också med optimering för Apple Silicon M1-chippet.

”Vårt sätt att arbeta har ändrats snabbare än någon hade kunnat föreställa sig, och CorelDRAW Graphics Suite 2021 svarar mot de nya utmaningarna. Nu när det är viktigare och mer utmanande än någonsin att hålla sig uppkopplad gör våra samarbetsverktyg att team kan dela inspiration och feedback i realtid, oavsett om de är på andra sidan staden eller andra sidan jorden”, säger John Falsetto, Senior Director of Products, Graphics and Productivity.

Via: CorelDRAW.

Lever dom! Kul! Måste kika!

Annars galet nöjd med Affinitys programsuite

1 gillning

Riktigt trevliga funktioner, med perspektiv, replace color mm. måste någon prova

Ja! Ursäkta ordvalet ovan om lever. De verkar leva i allra högsta grad! Bra med funktioner! Bra jobbat Corel Corporation!