Google Assistant kan nu schemalägga din belysning

Från sajten:
image

Google har informerat oss om att Google Assistent nu ska ha möjlighet att schemalägga din belysning om du så önskar. Inte bara belysningen utan andra produkter också vilket gör ditt hem lite smartare.

Google Assistent ska nu ha möjlighet att schemalägga när din belysning ska tändas eller släckas och om det är så att även din vattenkokare ska gå igång på en bestämd tid så du får varmt tevatten när du vaknat på morgonen.

Funktionen “Scheduled Actions” är det som fixar detta åt dig och det innebär att du ska kunna säga “Hey Google, tänd belysningen klockan 07.00”. Eller att du säger “Hey Google, starta vattenkokaren klockan 8 imorgon bitti”. Som grädde på moset ska du även kunna använda solnedgången eller soluppgången för att schemalägga dina enheter.

Huruvida funktionen är utrullad till alla återstår att se men den som väntar på något gott…

Kommer du att använda dig av detta eller har du redan löst det på annat sätt?

Källa: Engadget

Är väl bra att det går, finns väl en hel del saker nu som inte har en hub/brygga där man lägger in scheman.
.

Undrar var i appen denna inställning kommer finnas…

Google home är ju en ganska rörig app, i mitt tycke…

Märkligt att man inte kan se sina påminnelser någonstans tex och att inköpslistor hamnar under inställningar och tre nivåer in i dessa menyer…

Hur gör jag tex för att lära Google home dotterns röst, utan att starta ett nytt Google konto för henne? Jag tror inte att det går. Om jag sedan ska lära Google hennes röst, raderas min…

Ja, de har ändå lite att jobba på… :grinning:

1 gillning

Google home appen lämnar mycket att önska när det kommer till användarvänlighet och logik.

Och då har den ändå blivit 110% bättre det senaste året.