Glue Home samarbetar med Hedvig kring hemleveranser

Från sajten:
image

Glue Home och försäkringsbolaget Hedvig inleder ett samarbete. Tillsammans ska de möjliggöra säkra hemleveranser innanför dörren.

Svenska bolagen Glue Home och Hedvig inleder ett samarbete. Genom en kombination av det smarta låset Glue Home och en hemförsäkring hos Hedvig ska konsumenten kunna beställa hem utan bekymmer. Samarbetet med Glue Home innebär att Hedvig nu är det första försäkringsbolaget i Sverige som täcker InHome Delivery (leveranser innanför dörren).

Andelen hemleveranser ökade markant under pandemin. I takt med att andelen hemleveranser ökade innebar detta också en större risk att varor som lämnas utanför dörren “försvinner”. Kombinationen med ett smart lås från Glue Home och en försäkring från Hedvig innebär att om något skulle hända vid hemleveransen täcks detta fullt ut av försäkringen. Så här säger Ian Björkdal, Global Marketing Director på Hedvig:

“Vi är stolta över att tillsammans med Glue Home kunna erbjuda våra medlemmar bekymmersfria leveranser hela vägen in i hemmet. Hedvig kan i och med detta samarbete erbjuda den första hemförsäkringen i Sverige som täcker In Home Delivery”.

I samband med det nya samarbetet får nya kunder till Hedvig ett smart dörrlås utan kostnad från Glue Home under april och maj månad 2022.

Är detta ett steg i rätt riktning och något som fler försäkringsbolag borde haka på?

Källa: Pressmeddelande

Vore smidigt om sådan boxar som Coop, Willys m fl använder även kunde installeras i lägenhetsentréer och hos villaägare!

Med Glue/Hedvig lär man behöva en kyl/frys innanför dörren vid matleveranser…