Garmin lanserar nya smartklockan Epix Pro

Från sajten:
image

Garmin har lanserat Epix Pro-serien som består av smartklockor med det där lilla extra för den aktiva användaren. Smartklockorna har upp till 31 dagars batteritid.

Företaget Garmin har lanserat epix Pro-serien som är nya högpresterande smartwatches med GPS, kristallklar AMOLED-skärm, robust design och imponerande batteritid. Med upp till 31 dagars batteritid kan epix Pro registrera din träning och hälsa dygnet runt.

Det finns tre olika storlekar att välja mellan – 42 mm, 47 mm och 51 mm – dessutom har varje klocka en inbyggd LED-ficklampa, vilket gör den till det perfekta verktyget för varje äventyr. LED-ficklampan har justerbar intensitet och ett blinkande läge för ökad synlighet under träning i mörker.

Garmin Epix Pro har dussintals nya, förinstallerade aktivitetsprofiler såsom fotboll, basket, racketsporter, ridning och mer. Med funktionen “Längre Fram” går det att se POI:s (point of interest) direkt på kartan i smartklockan.

Epix Pro-serien har en tålig konstruktion med material som safir och titan. Displayen är en AMOLED-variant med responsiv pekskärm som fungerar med 5-knappsdesignen. Klockorna har också en uppdaterad pulsmätare som ger bättre prestationsregistrering.

 

Fler av finesserna i Epix Pro-serien är uppkopplade funktioner såsom smartaviseringar, nedladdning av musik från Spotify, Deezer eller Amazon Music för att kunna lyssna utan att behöva ha telefonen med sig. Dessutom går det att träna tryggt med händelsedetektering, Assistans och LiveTrack samt betala snabbt och enkelt med Garmin Pay kontaktlösa betalningar.

Navigation sker med SatIQ-teknologi och multibands-signalmottagning, kombinerat med multi-GNSS. Rekommenderade priser börjar på 9 899 kronor och de olika modellerna finns tillgängliga via hemsidan.

Källa: Pressmeddelande

Galleri

2 gillningar