Garmin Forerunner 965 är klockan för den aktiva

Från sajten:
image

Garmin har lanserat två nya träningsklockor de aktiva användarna. Nya Garmin Forerunner 965 och Forerunner 265 och 265S har alla AMOLED-skärmar.

Nya smarta träningsklockan Garmin Forerunner 965 har en 1,4″ AMOLED-skärm och upp till 31 timmars battertidi i GPS-läge. Klockan hjälper dig som tränar med avancerad data och insikter kring din träning och återhämtning. Den har även inbyggda kartor med SATIQ samt multibands-GPS.

Garmin Forerunner 965 mäter även sömnkvalitet, träningsbelastning så att användaren kan avgöra om det är hård eller lite lugnare träning som gäller. Det går också att växla mellan olika profiler för olika sporter samt skapa egna anpassade.

Garmin Forerunner 265 och 265S har en 1,1″ AMOLED-skärm och upp till 24 timmars batteritid i GPS-läge. Även denna modell ger information om avancerad träningsdag och insikter kring din återhämtning. Klockan har pekskärm och knappar för att styra de många olika funktionerna vilka också kan styra musiken direkt från handleden.

Klockan har en tävlingswidget som ger förslag på olika träningspass. Det går också att få en djupare förståelse för saker som din allmänna hälsa, träning och återhämtning med pulsvariabilitet medan du sover, baserat på teknik som utvecklats av vårt Firstbeat Analytics-team.

Rekommenderat pris på Garmin Forerunner 965 är 7 399 kronor och den finns i tre olika färger, se mer här. För modellen Forerunner 265 i storlek 42 mm är priset 5 699 kronor och denna finns i tre olika färger. Modellen 265S kostar och finns även denna i tre olika färger, läs mer här.

Källa: Garmin

Galleri

1 gillning