Gardena lanserar zonavgränsare för robotgräsklippare

Från sajten:
image

För dig som använder en robotgräsklippare från Gardena finns nu en trevlig nyhet. Deras nya zonavgränsare hjälper till att exkludera ytor som inte ska klippas.

Gardena ZoneProtect är ett nytt tillbehör till dig som använder deras robotgräsklippare Sileno. Genom att använda denna går det att exkludera ett område som inte ska klippas för stunden. Det kan vara nysådd, leksaker eller annat som behöver vara orört från robotgräsklipparens framfart.

ZoneProtect från Gardena har en signalsändare som skapar en flexibel och tillfällig ö inom ett utsett område på gräsmattan. Fördelen med denna produkt är att användaren slipper justera den ursprungliga installationen av begränsningskabeln. Enheten har en inbyggd ledning som kan dras ut upp till 15 meter som då håller robotgräsklipparen borta från det valda området.

Gardena ZoneProtect har ett inbyggd batteri som laddas med en USB-kabel. Fullt laddat batteri räcker upp till 31 dagar. Det finns en inbyggd LED-display som visar batterinivå och signalstatus.

Källa: Gardena

Galleri