Gardena lanserar nyheter inför trädgårdssäsongen

Från sajten:
image

Inför trädgårdssäsongen lanserar Gardena nya batteridrivna produkter. Alla de nya produkterna använder sig av 18V-batteriplattformen Power for All Alliance.

Gardena har visat upp sina nyheter inför trädgårdssäsongen som förhoppningsvis snart är på ingång. Alla produkterna är batteridrivna och använder 18V-batteriplattformen från Power for All Alliance vilket innebär att mer än 100 produkter kan använda sig av samma batterier.

PowerRoll är en väggmonterad slangbox som tack vare batteriet ser till att slangen rullas upp automatiskt efter användning med endast ett knapptryck. Mer info här.

Altantvätten AquaBrush kombinerar mångsidighet med prestanda för olika typer av rengöringsarbete. Med olika tillbehör till denna kan den avvändas för rengöring på olika ytor som altan, stengångar och utemöbler. Mer info här.

PowerCut gräs- och busksaxen lämpar sig för underhåll av gräsmattans kanter och regelbunden beskärning av buskar i trädgården.

Dessutom lanseras EasyWeed som är en ogräsborste bestående av en kraftfulla och effektiv lösning som rengör exakt runt plattor och tar bort oönskat grönt och avlagringar utan kemikalier.

 

Källa: Pressmeddelande

EasyWeed måste jag tusan skaffa!