Gaming i molnet med nya Lenovo IdeaPad Chroomebook

Från sajten:
image

Lenovo presenterar idag en ny bärbar gamingdator för dig som spelar i molnet. Nya Lenovo IdeaPad Chromebook utlovar spelande på hög nivå.

Idag har Lenovo presenterat ett nytt tillskott till sina gamingdatorer. Nya Lenovo IdeaPad Chroomebook är en 16-tums gamingdator för molnbaserade spelupplevelser. Det utlovas mer kraft, snabbare hastigheter och enastående bilder. Lenovo IdeaPad Chromebook har kapacitet att klara grafiskt krävande AAA- och multiplayer online battle arena-spel (MOBA). Högupplösta bilder visas på skärmen med över 120 Hz WQXGA, vilket ger utökad färgnoggrannhet och ljusstyrka. Processorn är en Intel Core-processor och med Wi-Fi 6E-anslutning kommer spelare kunna njuta av en lyhörd och uppslukande spelupplevelse.

Lenovo IdeaPad Gaming Chromebook

Tangentbordet på IdeaPad Gaming Chromebook har inte bara fyra-zons RGB-bakgrundsbelysning utan också snabb responsivitet. Detta är tack vare dess anti-ghosting-funktion och 1,5 millimeters tangentavstånd för en mer intuitiv skrivupplevelse. Höljet är i aluminium och vikten 1,82 kilo och gamingdatorn har en batteritid på upp till 11 timmar. Den levereras med 8 GB internminne och det finns stöd för flera olika molnspelstjänster, inklusive NVIDIA GeForece NOW.

Rekommenderat pris är 9.199 kronor och den blir tillgänglig under oktober månad i år.

Källa: Pressmeddelande

Det är så sjuktdyrt för en chromebook.
För nästan sammapris får du en Acer Nitro 5.
eller om man prompt vill ha lenovo får du en Legion för några tusingar till....och då med bra grafikkort och mer minne

1 gillning

Superdyrt ja, en Chromebook är en perfekt dator som säkert funkar för 9 av 10 laptopanvändare. Men priset bör ligga på 3-4000, max 5000 om man vill kunna vika runt den till en surfplatta. Annars kan man lika gärna "vanlig dator".

2 gillningar