Foto på Pixel 4 läcker ut i det fria

Från sajten:
https://teknikveckan.com/google/foto-pa-pixel-4-lacker-ut-i-det-fria/


image

Vi vägrade tro på rykterna. Inte ens när Google bekräftade det själva var vi helt säker på att vi faktiskt skulle få se en telefon nådens år 2019 med en gigantisk svart kant på ovansidan.

These images of an alleged Google Pixel 4 just started floating around on Telegram. No idea of the true source or if they're legit. pic.twitter.com/ooPKkDudZA

— Mishaal Rahman (@MishaalRahman) August 27, 2019

Men nu när det läcker ut en bild på Pixel 4 så är det så tydligt att den är där och herregud vad stor den är. Anledningen till att de behöver all den plats är dock att telefonen blir av med sin fingeravtrycksläsare och i stället är det ansiktsupplåsning av modell säkrare som gäller. Som Apple och Huawei Mate 20 Pro med andra ord och inte att blanda ihop med den vanliga kameraupplåsningen som övriga telefoner använder som är hyfsat enkel att lura.

Mishaal Rahman på XDA Developers som tweetade ut fotot är emellertid inte säker på var det kommer ifrån men äkta eller ej, det här ser ut att vara mer än ett räkneexempel.

Huruvida Pixel 4 lanseras i Sverige återstår att se men tidigare modeller har ej gjort det så vi gissar på att det är nej på den.

Jag är inte förvånad, har känts spikat ganska länge att den kommer att se ut så. För mig avgörs det av tre saker om det blir köp: Är kameran överjäklig, fungerar ansiktsupplåsningen minst lika bra som på iPhone och lanseras den i Sverige (samt tycker min arbetsgivare att det vore kul att ge mig en ny telefon :slight_smile: ).

Hursomhelst är jag sjukt taggad, det här är ju en telefon som uppenbarligen har andra prioriteringar än minimala skärmkanter, och dom prioriteringarna gör mig väldigt nyfiken.