"Fawlty Towers" kommer tillbaka i rutan

Från sajten:


Att göra en så kallad reboot på gamla serier är populärt och en som är riktigt otippad att göra comeback är “Fawlty Towers” som hade premiär 1975.

“Fawlty Towers” eller “Pang i bygget” som den heter här i Sverige är en helt fantastiskt rolig komediserie där vi får följa den totalt skruvade hotellägaren Basil Fawlty som för det mesta gör livet surt för både sina gäster och medarbetare. Serien fick totalt två säsonger som sändes mellan 1975 fram till 1979 och nu ska den komma tillbaka. Det är återigen John Cleese som skriver manus och han kommer även spela sin klassiska karaktär Basil.

I serien kommer han träffa sin dotter för första gången som även spelas av hans riktiga dotter, Camilla Cleese. När serien kommer gå att se framgår inte men det lär bli först nästa år någon gång.

Via Deadline

3 gillningar

Det intressanta är att det bara är 12 avsnitt, man uppfattar det som fler. För väldigt länge sedan så var vi ett gäng som såg pang i bygget. Med var en spansk utbytesstudent. Hon blev chockad när Manuel var spanjor då han i Spanien var dubbad på den tiden till något annat land :slightly_smiling_face:

2 gillningar

The solution was to change the dubbed script and turn Manuel from Barcelona into Paolo from Italy.

1 gillning

Jag är skeptisk. Varför kan vi inte låta klassikerna vara?

4 gillningar

Exakt, det brukar inte bli bra.

1 gillning

Just här är väl det möjligt att det blir bra när det är Cleese som gör det?