Facebook Watch för Apple TV har slutat fungera

Från sajten:
image

Facebook Watch är en app till Apple TV där man kunde se videor och liveströmmar från sina vänner, konton man följer och även rekommenderade videor. Nu får man hitta andra vägar att titta på materialet eftersom appen har slutat fungera.

Facebook själva presenterade Facebook Watch till Apple TV 2017 och marknadsförde appen som det perfekta sättet att hitta material om sport, nyheter, skönhet, mat och underhållning.

Appen finns fortfarande att ladda ner på App Store till Apple TV, men när man startar den får man följande meddelande ”Appen Facebook Watch TV är inte längre tillgänglig, men du kan fortfarande hitta många videor på Facebook på www.facebook.com/watch.”

För att strömma videomaterial från Facebook till sin TV går det att strömma det från sin iPhone eller iPad via AirPlay. Appen finns också att ladda ner till många Smart TV-apparater.

Frågan är om detta är ytterligare ett tecken på att Apple TV och tvOS är på väg att bli mer och mer ointressant för utvecklare. Använde någon av er appen Facebook Watch till Apple TV för att titta på videor på er TV och kommer ni att sakna den?

Via: 9to5Mac

Trodde att det var en app för att ändra inställningar på sin Facebook-klocka? :wink: