Få opartisk rådgivning om relationer via appen Meeno

Från sajten:
image

Behöver du lite input kring dina olika relationer så ska Meeno kunna hjälpa dig. Detta är en ny relationsrådgivningsapp som drivs av AI och finns där dygnet runt.

Meeno är en relationsrådgivningsapp som använder AI för att erbjuda opartisk rådgivning dygnet runt. Appen ger råd kring allt från romansen till arbetet och familjen. Via vägledning ges tips om hur användaren kan utveckla sina sociala färdigheter vilket ska bygga självförtroende för att kunna ha svåra samtal och hantera och stärka sina relationer.

I appen ska det vara möjligt att ställa frågor kring olika situationer och få tips på hur dessa kan hanteras, exempelvis uppbrott från kärleken där fokus ligger på ärlighet, empati och tydlighet. Appen guidar användaren genom processen och hjälper till att kommunicera det hela vilket kan vara behövligt för en del användare. Målet med appen är att människor ska lägga så lite tid som möjligt i appen och istället gå ut och göra saker som man lär sig genom just appen.

Appen har utvecklats i samarbete med professionella relationsrådgivare och den är inte klinisk terapiapp, en dejtingapp eller en falsk flickvän/pojkvän. Bakom appen står Renate Nyborg som varit VD på Tinder. Anmäl ditt intresse på hemsidan.

Källa: Pressmeddelande