Få bättre redigeringsmöjligheter med Galaxy Enhance-X

Från sajten:
image

För dig som har en premiummodell från Samsung finns nu möjlighet till mer kreativ bildbehandling. Nya fotoredigeringsappen Galaxy Enhance-X har lanserats.

Samsung Galaxy Enhance-X är en fotoredigeringsapp för mobiltelefonerna i företagets premiumsegmentet. Appen finns nu tillgänglig via Galaxy Store och den använder sig av AI för att ge användarna möjligheter till avancerade justeringar av sina bilder. Detta omfattar HDR, addering av effekter, skuggborttagning och korrigering av linsdistorsion. Som en liten bonus kan appen även förbättra kvaliteten på tidigare tagna bilder.

Appen ger användarna en mängd olika verktyg för att kunna förbättra sina bilder som är tagna med mobilen. Appen AI-funktioner analyserar bilderna och gör förbättringar baserat på resultaten. En av funktionerna är bland annat möjligheten att fixa till moiré-effekten som uppstår när man fotograferar en tv, bildskärm eller laptop.

Även äldre bilder kan som sagt var också förbättras med hjälp av generativ AI vilket kan ge äldre eller skadade bilder ett lyft. Mer liv åt det gamla om man säger så men där detaljer och annat ändå bevaras.

För dig som kan och vill ladda ner appen Galaxy Enhance-X kan det göras här.

Källa: Pressmeddelande

1 gillning

Installerat och skall bli kul att testa :slightly_smiling_face: