Få bättre belysning med en smart skrivbordslampa

Från sajten:
image

Yeelight vill att vi kan arbeta och koncentrera oss bättre vid våra skrivbord. Kompetenta skrivbordslampan Yeelight Vision Pro Desk Lamp bjuder på en del funktioner.

Kinesiska företaget Yeelight som är en del av den omfattande Xiaomi-sfären har en intressant skrivbordslampa i sitt utbud. Yeelight Vision Pro Desk Lamp sticker ut med sitt lite annorlunda utseende jämfört med många andra skrivbordslampor. Den erbjuder många justeringsmöjligheter så det bör inte vara några problem att fixa till en optimal position för belysningen vid skrivbordet.

Själva belysningsdelen har inbyggda sensorer som anpassar belysningen efter det omgivande ljuset i rummet. När sensorn är aktiv lyser en LED-diod på framsidan av skrivbordslampans belysningsdel.

Det går också att justera mellan varmt vitt ljus till kallt vitt ljus (3000-5000K) via reglage upptill på den hängande delen av lampan. Här finns också reglage för att justera ljusstyrkan och utöver nämnda funktioner kan skrivbordslampan också simulera naturligt ljus, åtminstone delvis.

Precis som med de flesta andra produkter från Yeelight så är den kompatibel med Apple HomeKit, Google Home, Amazon Alexa, Samsung SmartThings och IFTTT.

Vill du se mer on Yeelight LED Vision Desk Lamp V1 kan du göra det här.

Tänk på att som med många andra produkter från Yeelight så finns det olika funktioner beroende på om du installerar den via Yeelight-appen eller Xiaomi Home-appen.

Källa: HomeKit News