Eve Motionblinds för persinnner och plissegardiner

Från sajten:
image

Eve presenterar nya produkter för styrning av dina solskydd. Utöver rullgardiner finns nu även motorer för persienner och plissegardiner.

Tyska företaget Eve som samarbetar med Coulisse för produkterna Eve Motionblinds visar upp lösningar för fler typer av solskydd på IFA-mässan i Berlin. Nu finns motorer för såväl persienner och plissegardiner vilket gör ditt hem än mer bekvämare. Sedan tidigare finns Eve Motionblinds för traditionella rullgardiner.

Motorerna har Thread som kommunikationsprotokoll vilket innebär att dessa även är förberedda för den kommande IoT-standarden Matter som sägs lanseras senare i år.

Eve lanserar också en styrning för just Motionblinds i form av en väggkontakt, Eve Shutter Switch som passar perfekt för att kontrollera dina solskydd. Väggkontakten exponeras i HomeKit via Bluetooth eller Thread.

Eve Shutter Switch

En intressant detalj med denna produkt är att man via Eve Home-appen kan placera sin iPhone på fönstrets kant för att bestämma placering samt läge av fönstret. Dessa parametrar möjliggör att rullgardinerna kan kontrolleras beroende på solens position – fräckt!

Källa: HomeKit News

1 gillning