Eve har en ny Weather på gång med stöd för Thread

Från sajten:
image

Tyska Eve ser ut att lägga in full växel när det gäller Thread. Dokument inlämnade till amerikanska FCC hintar om en ny version på gång.

Eve har sedan tidigare uppdaterat sin Eve Door & Window Sensor och Eve Energy med stöd för Thread. Stödet ska vara på gång till Eve Aqua och Eve Thermo också och nu har det dykt upp en bild som visar en ny Eve Weather. Detta ser ut att vara en uppföljare till den Eve Weather som släpptes för ett par år sedan (helvit version). Eve Weather mäter temperatur och luftfuktighet utomhus och då den äldre versionen varit borta från marknaden ett tag så är det rimligt att den nya även får stöd för Thread. Detta helt i linje med deras andra produkter.

Den nya Eve Weather ser ut att ha en inbyggd display som visar temperaturen, luftfuktigheten och vädertrenden. Kapslingsklassen ser ut att vara IPX3 så att den kan placeras utomhus.

Med stöd för Thread kommer den att hjälpa till att skapa ett stabilare nätverk i ditt hem i kombination med din HomePod Mini.

Källa: AppleInsider

Bra artikel :clap:t2: :clap:t2: :clap:t2:
Den där blir jag riktigt sugen på. Lite kul att en artikel från TV hamnade högst upp på Google när jag googlade ”vad är thread” :smiley:

1 gillning

Mycket intressant.