Eve Aqua i ny design och med Thread

Från sajten:
image

Eve lanserade idag sin tredje version av bevattningskontrollen Eve Aqua. Största skillnaden är en ny design och förbättrad ventilhantering.

Eve Aqua i sin tredje utgåva har en ny design som till viss del påminner om den första och andra generationen. Den nya designen innebär också att den är mindre i formatet jämfört med tidigare version. Precis som med andra versionen som uppdaterades har denna också stöd för Thread. Eve har dessutom förbättrat ventilhanteringen med en magnetisk konstruktion i bevattningskontrollen så att den är tystare än föregångarna.

Eve Aqua

Utöver Thread kan den även styras med Bluetooth vilket, precis som tidigare, har sina begränsningar när det gäller räckvidden i hemmet. Men, med en HomePod mini så kan du använda dig av Thread istället och har du flera enheter som stöder detta protokoll fås också en bättre räckvidd och snabbare respons.

Liksom tidigare versioner stöder den enbart Apple HomeKit vilket innebär att du kan röststyra med Siri (som ju bekant fungerar på svenska till HomePods numera). Ingen extra gateway eller brygga behövs och den använder 2 st AA-batterier för drift.

Rekommenderat pris är EUR 149,94 och den kan köpas direkt från Eve.

Källa: Pressmeddelande