Eufy presenterar nya produkter 29 september (Det blev en kamera)

Från sajten:
image

Många nyheter på gång nu kring det smarta hemmet och även Eufy vill vara med och ta del av marknaden. De håller sitt event den 29 september.

Anker är företaget som även äger varumärket Eufy som tillverkar allt från säkerhetskameror till robotdammsugare. Nu har de släppt en teaser för deras kommande event som äger rum den 29 september.

Eufy Base

Första produkten som smygvisas på deras eventsida är något som skulle kunna vara en uppföljare till deras hubb eftersom den benämns med “Central Control for All Devices”. Kan vi förvänta oss stöd för Matter i denna i så fall?

EufyCam 3

En ny kamera kommer med säkerhet att visas upp eftersom produktnamnet eufyCam 3 nämns på sidan. EufyCam 3 lär ha avancerad AI som känner igen personer, fri lagring, solpaneler och hela 8x zoom om vi får tro bilderna ovan.

Källa: Eufy

Från sajten:
image

Eufy har presenterat en ny säkerhetskamera, eufyCam 3 som imponerar med specifikationerna. Här pratar vi 4K upplösning och laddning med solceller.

Företaget Anker som är välkänt inom tillbehör för hemelektronik äger också varumärket Eufy som verkar inom smarta hem med mängder av produkter. Deras säkerhetskameror är prisvärda och specifikationerna bra vilket alltid är intressant för konsumenterna.

eufyCam 3

Idag lanseras deras nya trådlösa säkerhetskamera eufyCam 3 som har 4K upplösning och solcellsladdning. Säkerhetskameran har dessutom BionicMind som är inbyggd AI för att avgöra om det är människor eller djur framför kameran.

EufyCam 3 Front

Kameran fungerar såväl utomhus som inomhus och är den placerad utomhus behövs bara 2 timmar dagsljus för att den ska fungera. Den är dessutom vind- och vädersäkrad enligt IP67-certifiering.

eufyCam 3

eufyCam 3 kopplas med Wi-Fi till nya HomeBase 3, en hubb som hanterar alla eufy-enheter i ett hushåll. I den lagras också all data som tas upp på film lokalt. Ingenting lagras i molnet vilket också innebär att inga månadskostnader finns.

eufyCam 3

EufyCam 3 finns tillgänglig från och med idag hos Kjell & Company och priset för ett 2-pack med basstation ligger på 5.990 kronor. Extra kamera finns att köpa till för 2.499 kronor.

Källa: Pressmeddelande

1 gillning

Det märkliga är att Kjell & Co samt Inet skriver att den har stöd för Homekit men enligt tillverkarens hemsida så har den inte de konstigt nog.