En första teaser för Sonic Frontiers

Från sajten:


Den lilla blåa igelkotten från det glada 90-talet är hetare än någonsin med biosuccéer och nu kommer även ett nytt TV-spel.

Sega har släppt en första teaser för deras kommande spel Sonic Frontiers där vi får se Sonic springa runt i en Zelda-liknande värld till mysig musik. I teasern får vi se Sonic glida runt på rails och samla ringar och slåss mot elaka monster och utseendet på spelet är helt annorlunda mot vad vi är vana vid. Istället för starka färger och discodunkande musik så är det nedtonade färger och påminner verkligen om samma grafiska värld som i Zelda Breath Of The Wild till Nintendo Switch. Spelet kommer släppas till PC, PlayStation, Xbox och Nintendo Switch.

Blev du sugen på att se mer av spelet så behöver du inte vänta allt för länge för nästa vecka när Summer Games Fest drar igång så kommer Sega visa upp mer.

2 gillningar

Fan va kul det verkade!!! Men går det att köra co-op med tails?

Från sajten:


Den raska lilla blå ringsamlande igelkotten är nu tillbaka i ett nytt spel till tonerna av Queen.

Sonic Frontiers är första spelet i serien med en öppen värld och vi kan räkna med det största och mest fartfyllda äventyret hittills om vi ska tro Sonic team själva.

Recensionerna har varit delade med allt från 4 av 10 till 7 av 10. Så vi får nog helt enkelt testa själva. Värt att veta är att om du anmäler dig till Sonics nyhetsbrev så får du gratis DLC i form av ett par nya skor.

Via: Sonic The Hedgehog.

Det verkar fett nice! Men ska vänta lite med köp.

Ja, ser riktigt kul ut faktiskt1

1 gillning

Verkligen! Älskar trenden av open world.