Eldrivna kombin Saga Estate får Mad Max att vilja bilda familj

Från sajten:
image

Uppstickaren Alpha Motors är mitt uppe i produktionen av deras första bil men de har även passat på att visa upp en helt ny kombi.

Den eldrivna pickupen Wolf är Alpha Motors första bil som väntas gå in i produktion först om tre till fem år. Så varför inte ställa sig och banka lite plåt för att få fram en retroinspirerad kombi som heter Saga Estate? Det är precis vad Alpha Motors har gjort åtminstone.

Saga Estate är tänkt att kunna anpassas för olika livsstilar och det finns dessutom en rejäl terrängvariant som ser ut att komma från en ”Mad Max”-film. Den kommer ha fyrhjulsdrift, klara 0 till 100 km/h på 6,3 sekunder med en räckvidd på upp till 500 kilometer. Storleken landar på 4850 mm i längd, 1970 mm i bredd, 1460 mm med plats för fem personer.

Lastvolymen som fördelas över bagage och främre frunken klarar upp till 990 liter. Interiört så har det inte avslöjas mycket mer än en bred pekskärm, lyxiga säten och en rejäl ljudanläggning. Målet är att priset ska landa på 650 000 till 730 000 kronor.

Via: Allt om elbil

3 gillningar