Ecovacs Robotics presenterar nya robotdammsugare

Från sajten:
image

Företaget Ecovacs som varit verksamma sedan 1998 har presenterat ett gäng nya robotdammsugare som lovar rena golv till alla. Ecovacs Robotics vill med nya T8-serien se till att våra hem blir renare och då med hjälp av smart teknologi.

Deebot Ozmo T8 AIVI

Denna modell använder sig av AIVI-teknologi (Artificial Intelligence and Visual Interpretation), som är utvecklad av Ecovacs. Teknologin går ut på att robotdammsugaren känner igen och undviker olika föremål som skor, strumpor, laddkablar, klädesplagg m m. Dessutom finns en integrerad On-demand-Live-Videostream-funktion som gör det möjligt för användaren att interagera med enheten och följa rengöringsprocessen i realtid via appen Ecovacs Home. TrueMapping-teknologin ansvarar för att kartlägga miljön och sedan komma ihåg hur det ser ut i hemmet.

Deebot Ozmo T8 & Deebot Ozmo T8+

Med den nya T8 familjen utlovas kraftfulla och intelligenta robotdammsugare som även moppar golven. Modellerna Deebot Ozmo T8 och T8+ använder den senaste Ozmo Pro Mopping-teknologin, som med hjälp av högfrekventa vibrationer från den elektriskt styrda mopplattan tar bort även de mest envisa fläckarna. Utöver detta säkerställs kraftfull sugteknologi bästa resultat. Batterierna kan köra upp till tre timmar och fixar ytor på cirka 300 kvadratmeter.

Deebot Ozmo T8 har toppmodern TrueDetect3D-teknologi som använder 3D-skanning för att identifiera även de minsta saker som mäter ner till några millimeter. Exempelvis identifieras dörrtrösklar som är för höga och låga platser som under skåp och soffor, vilket undviker att robotdammsugaren fastnar.

Deebot Ozmo T8+ har samma funktioner som ovanstående men levereras med en automatisk tömningsstation. Denna suger upp smuts från robotdammsugaren i en påse som rymmer 2,5 liter smuts vilket ska motsvara drygt 30 dagars användning. Även T8+ samt T8 har TrueMapping-teknologin.

Deebot U2 & U2 PRO

De lite billigare modellerna Deebot U2 samt Deebot U2 Pro har nu inbyggd Ozmo Pro Mopping-teknologi. Pro-modellen är speciellt anpassad för hushåll med djur då den med sina trasselfria borstar ser till att fixa upp djurhåren på ett smidigt sätt.

Priser för Deebot Robotics:

  • Deebot Ozmo T8 Aivi 8.999 kr
  • Deebot Ozmo T8 7.999 kr
  • Deebot Ozmo T8+ 9.999 kr
  • Deebot U2 2.599 kr
  • Deebot U2 Pro 3.499 kr

Finns hos Ecovacs-återförsäljare runt om i landet.

Källa: Mynewsdesk