Earzz Smart Monitor vill vara öronen i ditt smarta hem

Från sajten:
image

Det intressanta med smarta hem är det egentligen aldrig blir tråkigt. Innovationerna står som spö i backen och emellanåt presenteras något som står ut från bruset.

Earzz Smart Monitor är en sensor som vill bli det tredje örat i ditt hem. Den vill med andra ord lyssna efter det som inte är normalt och då varna om det är något nytt ljud som dyker upp. Via den dedikerade appen kan användaren bestämma och kategorisera olika ljud som förekommer så att detta inte ska larma. Det ljud vi vill bli larmade av kan vara droppande vatten, krossade rutor, skrikande barn eller annat där man vill agera.

Earzz Smart Monitor

Den smarta monitor från Earzz ska lyssna åt dig när du själv inte kan och med ett litet portabelt format så kan den enkelt flyttas runt i hemmet efter behov. Vid detektering av ett ljud som inte är godkänt skickas en notis till mobiltelefonen.

Earzz

Det går att ansluta flera olika Earzz Smart Monitor till ett och samma konto om boendet är av modell större. På hemsidan framgår också att Earzz inte tjuvlyssnar så integritet är något de tagit på allvar.

Än så länge finns inte Earzz Smart Monitor att köpa men via ett formulär på hemsidan kan man anmäla sitt intresse för när projektet kan stöttas via KickStarter.

Användbar eller bara en pryl till som lockar de mer intresserade?

Källa: Earzz