”EA Sports FC 24” släpps den 29 september

Från sajten:


Det blev inget ”FIFA 24” men vi är lovade att få en lika bra upplevelse även när EA bytt namn på deras populära fotbollsspel.

Slutet på en era närmar sig och i september är det ett nytt namn som gäller. ”EA Sports FC 24” släpps till Xbox One, PS4, Xbox Series X/S, PS5, Nintendo Switch och PC. Spelet släpps i två versioner med en Ultimate Edition som kostar över tusenlappen. Då ingår lite fördelar i Ultimate Team, 4 600 FC-poäng och en veckas tillgång i förväg.

Standardversionen kommer att kosta runt 800 kronor. Både manliga och kvinnliga spelare kommer att finnas med i Ultimate Team för första gången. EA har säkrat upp så de har 19 000 officiella fotbollsspelare, mer än 30 ligor och över 100 arenor i spelet. Crossplay kommer att fungera mellan PS5, Xbox Series S/X och PC, även mellan PS4 och Xbox One.

Via: Engadget

Från sajten:


I fredags släppte Electronic Arts deras Festival of Football-uppdatering för EA Sports FC 24 och EA Sports FC Mobile.

Uppdateringen är helt kostnadsfri och låter oss uppleva den verklighetstrogna UEFA EURO 2024-turneringen med alla 24 kvalificerade landslag på plattformar som PlayStation, Xbox, PC, Nintendo Switch och mobil.

Spelare kan leda nationerna till seger och välja bland uppdaterade kits, arenor, spellägen och mycket mer. Så om du har missat att starta upp EA Sports FC 24 under helgen så vet du vad som väntar.