EA släpper en kort video på Skate 4

Från sajten:


Det har gått 12 år sedan Skate 3 släpptes och nu börjar det äntligen närma sig en uppföljare och EA söker speltestare.

Även om videon inte avslöjar så mycket så finns det några nya detaljer. I videon där vi får se ett spel i ett väldigt tidigt skede av utvecklingen så kan man numera klättra med sin karaktär för att hitta bättre skateområden.

Dessutom ryktas spelet få crossplay mellan olika spelkonsoler och PC. EA söker just nu speltestare som kan hjälpa till med feedback på det nya spelet och om du känner dig sugen kan du ansöka här.

Via: IGN

Från sajten:


Nästa Skate får ingen fyra i namnet utan nöjer sig med den titeln och blir ett free-to-play som kommer till spelkonsoler, PC och telefoner.

EA och Full Circle som utvecklar Skate har släppt en ny video om det nya spelet som ni kan se här ovanför. Spelet får även Cross-play så att alla med de senaste spelkonsolerna, PC eller telefoner kan möta varandra i spelet online. Utvecklarna meddelar också att de kommer lyssna på Skates spelarbas för att ständigt utveckla och finputsa spelet i flera år framåt.

Mikrotransaktioner kommer vara deras finansieringsmodell men samtidigt trycker de på att Skate inte kommer vara ett ”Pay to win”-spel, utan det kommer mest handla om kosmetiska tillbehör likt den modell som Apex Legends använder sig av. Full Circle kommer att släppa in fler speltestare för att utvärdera spelet kommande månader.

Via: Eurogamer

Roligt! Har nött många timmar Skate 3 och Tony Hawk :slightly_smiling_face:
Har inte sett fram emot ett spel lika mycket sedan Zelda BOTW tror jag.

Lite oroande med free to play dock :thinking:

1 gillning