Dreamworks piffar till sitt intro

Från sajten:


Animationsstudion Dreamworks som vi känner igen genom pojken som metar från månen, inledande i en rad populära filmer.

Dreamworks Animations står bakom filmserier som Madagaskar, Trolls, Draktränaren, Shrek, Baby-bossen, Croddarna och klassikern Bee Movie tillsammans med en lång rad animerade filmer.

Den stora nyheten vi skall komma till är att de uppdaterar sitt intro som rullar innan varje film. De delade med sig av nyheten på Twitter under helgen, tillsammans med det nya introt. En till början stilren animation som sendan fylls på med karaktärer från deras universum.

DreamWorks Animation is proud to unveil our brand new animated logo! ⭐️ Be the first to see it in theaters with an early sneak-peek of #PussInBoots: The Last Wish, Saturday, November 26th at 2pm local time. Tickets on sale now: https://t.co/TqLhdyIJn8 pic.twitter.com/7BpQBHTiRi

— DreamWorks Animation (@Dreamworks) November 25, 2022

Via: Dreamworks Animotion.

"Dreamworks klantar till sitt intro"...

Själva animationen är påkostat snygg!

Bygga varumärke så var den gamla betydligt bättre, bara lite ouppmärksam missar man det handlar om just Dreamworks, för så inarbetad är inte månskäran och pojken allmänheten direkt gör de rätta associationerna. Funkar ju heller inte alls bra för de som snabbspolar till själva filmen börjar.

Ni direktörer på HK har helt enkelt för höga tankar om er själva.