Dimbara takljuspanelen Ikea Jetström lanserad

Från sajten:
image

Den gamla ljuspanelen Floalt från Ikea har fått en ersättare. Nya Ikea Jetström är lanserad och finns i två olika storlekar.

Möbelföretaget från Småland fortsätter att förse oss med produkter för det smarta hemmet. Nu har den dimbara takljuspanelen Ikea Jetström lanserats i två olika storlekar; 60 x 60 samt 100 x 60 centimeter. Perfekt för ytor som inte har tillräckligt med naturligt ljus i hemmet.

Ikea Jetström kan visa vitt ljus i olika nyanser, såväl varmvitt som kallvitt ljus (2 200 – 4 000 Kelvin) och givetvis kan den integreras med Ikea Home Smart och den smarta hubben Dirigera. Den kan också styras separat med en fjärrkontroll och då är det Ikea Styrbar som rekommenderas och då kan styra upp till 10 smarta ljuskällor samtidigt.

Det är möjligt att montera Ikea Jetström i tak men också på väggar. Livslängden beräknas till 25 000 timmar. Tjockleken är 5,5 centimeter och ljusflödet ligger på 5 100 lumen.

Rekommenderat pris för Ikea Jetström är 899 kronor för den fyrkantiga och 999 kronor för den avlånga. Mer information finns att läsa på hemsidan.

1 gillning

Hur blir det om man kör Plejd redan?
Har saknat deras gamla variant av denna då de är perfekt för källare med lite lägre tak (210)

Gissar att det funkar så länge du kör Plejd som av och på, inte dimmer.

Om Kelvin-talet gått ända upp till runt 6000 hade den kunnat användas som budgetbelysning i YouTube-studion. Synd. Nåväl, AMZ är fullt av billiga LED-paneler som gör 3000-6000K.