Det blir ordentligt blodigt i fjärde säsongen av ”The Boys”

Från sajten:


Amazon Primes “The Boys” är bland det bästa som går att hitta på deras streamingtjänst och nu har de släppt en trailer för säsong fyra.

“The Boys” är en serie där vi får följa “superhjältar” med unika egenskaper som inte är så heroiska och snälla som vi är vana vid utan istället kan flera av dem faktiskt stämplas som terrorister. De har alla samma mål och det är att bli älskade av omvärlden och framstå som en superhjälte men många har synat dem och vet vad de egentligen håller på med.

Amazon Prime har släppt en trailer för den fjärde säsongen som drar igång någon gång under 2024 och det blir blodigare, jävligare och betydligt mer svordomar av trailer att döma. Har ni ännu inte sett serien så kan vi på redaktionen verkligen rekommendera att spana in den för den är otroligt bra.

3 gillningar

Från sajten:


Den skruvade serien “The Boys” är snart inne på sin fjärde säsong och nu har Amazon berättat att premiären för den nya säsongen är den 13 juni.

Vi är vana vid att superhjältar slåss för godhet men i “The Boys” är det inte riktigt så då de flesta av superhjältarna är riktiga rövhattar som är ordentligt maktgalna och korrupta. Det finns dock ett gäng vanliga människor som ansluter med några av de snälla superhjältarna som tillsammans försöker få ett stopp på Homelander som är den största skurken av dem alla.

Serien har mottagits fantastiskt bra och varje ny säsong har varit ännu mer skruvad och fullproppad med action med glimten i ögat och den 13 juni kommer de tre första avsnitten att släppas på Amazon Prime och sedan släpps ett avsnitt i veckan fram till den 18 juli. Har du inte sett serien så går alla tre säsonger att se på Amazon Prime.

Äntligen