Den blodiga romarserien ”Spartacus” kommer tillbaka

Från sajten:


Minns ni den extremt våldsamma serien “Spartacus”? En femte säsong är på ingång och det är Starz som har valt att förnya den så vi kan återuppliva romarrikets äventyr.

Andy Whitfield som spelade huvudrollen i seriens första säsong avled tragiskt i cancer men seriens skapare Steven S. DeKnight lyckades hitta en värdig ersättare och serien rullade på i tre säsonger till. I serien bjuds det på extremt mycket våld och en hel del sex och naket – precis som det var en vanlig dag i romarriket. I den kommande säsongen blir det en ny berättelse men exakt vad den kommer handla om är ännu inte utannonserat.

Det är Liongate som står för produktionen och Starz är beställare och vilken streamingtjänst som kommer plocka upp serien här i Sverige återstår att se. Så älskar du muskulösa män i väldigt för lite kläder som slåss med löjligt vassa svärd så har du något att se fram emot.

Källa Variety

Gött, mer svärd på tv behövs alltid :slight_smile:

-> Lionsgate

Helt rätt. Svärd kan man, precis som andra verktyg, inte få för många av.

Tycker Spartacus var rätt underhållande. Hoppas den kommande håller samma nivå.


Svärd på TV. Överst en Katzbalger, tyskt 1500-tal. Landsknektarnas favoritsvärd, och två vikingasvärd ca 8-900-tal, det ena skärpt tv. det andra bluntat för stålvapenstrid.

2 gillningar