Den 17 november drar IKEA igång med sitt julbord

Från sajten:
image

Hösten är här och vi kommer knappt hinna blinka innan snön börjar falla och julklapparna ska inhandlas men något som år trevligt är ju julmaten och snart drar Ikeas klassiska julbord igång.

Är suget efter julmat redan stort så kan du stilla suget redan den 17 november på valfritt Ikeavaruhus. Deras traditionella julbord innehåller rätter så som Janssons frestelse, sill, lax, köttbullar. Men i år blir det även fokus på lite modernare rätter och vegetariska alternativ så som plantbullar, grösakskorv, grönkålssallad, cheesecale med tångkorv och gravad morot.

Vi är stolta över att servera Sveriges största julbord. Våra medarbetare med vår sortimentsansvarige Tim Holmberg i spetsen har skapat fantastiska rätter av hög kvalitet och ett julbord som våra många gäster kan njuta av till ett lågt pris. Jag tror och hoppas att våra kunder kommer att uppskatta resultatet av det gedigna och ambitiösa arbete som ligger bakom julbordet, säger Marcus Carlsson.

Julbordet kommer serveras varje dag från klockan 12 från den 17 november fram till den 23 december och priset ligger på 299 kronor men är du Ikea Family-medlem så kostar det 199 kronor. Barn upp till 12 år kostar 39 kronor. Samtliga Family-medlemmar som äter julbordet får även en värdekupong på 50 kronor som går att handla för inne i butiken.

Via pressmeddelande

 

1 gillning

Provade på det en gång. Det var verkligen julbord 1A utan några som helst översaskningar.

Vi är nog ganska många som ser detta som överraskningar :joy:

1 gillning

Har de rättigheter?

Om du får dricka sprit bland barnfamiljerna? Nej :slight_smile:

Ingår alkohol?

Ikea säljer ju vin och öl i restaurangen.

Men vi pratar väl nubbe nu?

För inte så många år sedan kostade deras julbord, som väl får definieras som ”enkelt”, 99 kr. Nu har de alltså ökat med 100% för tillsynes samma julbord. Neee…

En Skåne hade suttit fint där i kuddrummet helt klart.

2 gillningar

99 till 299 är mer än en 100-procentig ökning. Eller var 99 för Family-medlemmar?

Ännu en anledning att stanna hemma. :joy::joy::joy:

@Esse snapsandes i bollhavet kunde bli en klassiker. :joy::joy::joy:

Julbord, snaps och sedan testa en säng är ju kungligt..:star_struck:

1 gillning

Ja, 99 var family och med det jag gjorde jämförelsen. Korrekt :grinning: