Dags att gå bananas med julbelysningen

Från sajten:
image

Ett, två, tre så är det dags att leta fram julpyntet inför årets helgdagar. För dig som vill gå “all in” på julbelysningen så har Twinkly lanserat lite nyheter på det området.

Italienska företaget Twinkly som lyser upp våra jular sedan ett antal år tillbaka är på hugget och har presenterat två nyheter; Twinkly Plus Controller + Strings samt Twinkly C9 Bulbs. Båda lämpar sig väl för att leka Clark Griswold och lysta upp huset på ett stämningsfullt sätt.

Den större nyheten är ett paket som ger dig 1 000 LEDs som kan hängas runt om huset och därigenom ge en stämningsfull och upplyst jul för familjen …och alla grannar. Möjlighet till mer än 16 miljoner färger och styrning via appen låter dig bli kreativ på många sätt. Stöd finns för Google Home och Amazon Alexa men inte Apple Home (tyvärr).

En mer traditionell ljusslinga fås med Twinkly C9 Bulb som finns i två olika längder; 12,2 eller 24,2 meter. Styrning via mobilappen där det är möjligt att mappa hemmet för att skräddarsy effekterna. Kompatibel med Google Home, Amazon Alexa samt Homey.

Rekommenderat pris för Twinkly Plus Controller + Strings är 7 389 kronor och mer information finns på hemsidan. Är du intresserad av Twinkly C9 Bulb så är priset för dessa antingen 1 192 eller 2 265 kronor beroende på längd – mer information finns här.

Kommer du att nappa på dessa nyheter?

Källa: Input

Denna då @Micke_Rehn !?

Ja, varför inte - har ju ström på framsidan av huset nu :slight_smile:

Börjar man bli Bubblan-skadad när man läser bananas utan B i bara farten? :pineapple: Trodde det var @Marcus_Attefors som hade en tråd om julpizza och belysning… :stuck_out_tongue_winking_eye: