”Cyberpunk 2077” ökar i popularitet efter serie på Netflix

Från sajten:


Det älskade och hatade spelet verkar ha fått nytt intresse efter att den tecknade serien Cyberpunk: Edgerunners haft premiär.

Med sin problematiska start så blev Cyberpunk 2077 aldrig den uppskattade hit som förväntades. Istället blev det internets senaste hackkyckling och gamers krävde pengarna tillbaka vilket CD Projekt Red såg till att ordna. Spelstudion har sedan dess åtgärdat de största buggarna i spelet med uppdateringar men det är få som har gett det en andra chans. Ända tills nu när det helt plötsligt verkar ha fått nytt liv igen.

Under gårdagen var det över 80 000 som spelade Cyberpunk 2077 samtidigt på Steam. Anledningen tros vara serien Cyberpunk: Edgerunners som släpptes till Netflix den 13 september och snabbt blivit uppskattad av tittarna. Detta har lett till att tittarna sökt sig till spelet för att ge det en andra chans eller spela det för första gången.

Via: Engadget

Har väntat på Xbox Series X-uppdateringen bara för att nu inse att den släpptes i februari :sweat_smile:

Från sajten:


Utvecklarna bakom Cyberpunk 2077 hade byggt upp i det närmast orealistiska förväntningar. Förväntningar som föll så otroligt kort. Men på senare tid har spelet fått en ny renesans.

En av anledningarna till dess populäritet är Netflix-serien som äger rum i samma virtuella stad. Men också det faktum att mycket av problemen är fixade.

YouTube-kanalen GVMERS går igenom vad som gick fel under utvecklingen och vad man nu gör mer rätt.