Click & Grows smarta trädgård blir ännu lite smartare

Från sajten:
image

Smart Garden från Click & Grow är en inomhusodling som gör det enkelt att ha färska kryddor, örter, blommor och mindre grönsaker året om.

Den självvattnande lådan med inbyggd belysning får nu en liten uppdatering. Uppdateringen innebär en blåtandskoppling som ger oss möjlighet att tända och släcka ljuset samt sätta timer för detta. Vi får också nya kontroller för ljuset direkt på enheten där vi kan styra de 8 LED-lamporna separat, något som tidigare skett helt per automatik där belysningscykeln på 16 timmar har startat så fort vi sätter kontakten i väggen och då inte heller kunnat styras separat.

Undertecknad som använt Click & Grow länge blir såklart glad att den utvecklas, men detta är precis vad den borde varit från början. Att den uppdateras utan att få en sensor för när det är dags att fylla på vatten ställer vi oss också frågandes till och undrar om den är så smart egentligen. Men längtar ändå efter att få byta ut den här hemma.

Click & Grow Smart Garden 9 PRO säljs på företagets hemsida till en prislapp på 260 dollar men kommer med största sannolikhet till svenska återförsäljare som Lifestylestore och Dennispaketet.se inom kort.

 

Via: Click & Grow.

1 gillning