Cisco och Bang & Olufsen släpper hörlurar för hybridarbete

Från sajten:
image

Cisco och Bang & Olufsen har samarbetat och lanserar hörlurar för hybridarbete. Hörlurarna är anpassade för krav som ställs på distansarbete.

Amerikanska företaget Cisco och danska företaget Bang & Olufsen lanserar nu ett par hörlurar avsedda för hybridarbete. Hörlurarna har en stilren design och hög ljudkvalitet samt möjliggör högre säkerhet. Bang & Olufsen Cisco 950 är det senaste resultatet av företagens mångåriga samarbete.

De nya hörlurarna är optimerade för att användas tillsammans med Ciscos samarbetsverktyg Webex Meetings and Calling, och därigenom utnyttja alla funktioner som finns i plattformen till fullo. IT-administratörer kan med hjälp av administrationsverktyget Control Hub enkelt uppdatera lurarna med ny mjukvara samt ändra inställningar och hämta statistik.

Bang & Olufsen Cisco 950 har stöd för Bluetooth 5.2 och två enheter kan kopplas upp samtidigt via Bluetooth. De är försedda med adaptiv aktiv brusreducering som automatiskt anpassar ljudet och dämpningen av bakgrundsljud baserat på omgivningen och kan stängas av manuellt vid behov. Batteritiden med brusreducering aktiverad är sex timmar. De laddas upp igen på 90 minuter i den stilrena laddningsfodralet i aluminium.

Mer information om Bang & Olufsen Cisco 950 finns att läsa på hemsidan.

Källa: Pressmeddelande