CES 2024 – ny robotdammsugare från Eufy presenterad

Från sajten:
image

Med risk för att vara tjatig så har det presenterats ännu en robotdammsugare på CES 2024. Denna gång är det Eufy som visar upp sin senaste modell av robotdammsugare.

Eufy har presenterat sin senaste robotdammsugare, Eufy X10 Pro Omni på elektronikmässan CES 2024 i Las Vegas. Det kinesiska företaget ser ut att ha lagt till en massa funktioner men med skillnaden att prislappen är betydligt lägre än vad som presenterats av konkurrenterna.

Nya Eufy X10 Omni Pro har en automatisk tömningsstation som ger upp till 7 dagars moppning med rent vatten. Sugkraften i X10 Omni Pro är 8 000 Pa och funktion AI See ser till att undvika kvarglömda föremål på golven samt andra hinder. Den har tränats att känna igen 100 olika objekttyper och mappning sker i Eufy-appen med iPath Laser-teknik.

Robotdammsugaren har fått en “Pro-Detangle Comb” som sitter på rullborsten och effektivt tar bort hårstrån som annars brukar vilja fastna på denna. Moppdynorna snurrar på i 180 rpm och pressar med 1 kilo för att få bort smutsen på golvet. Dessa kan också lyftas 12 millimeter för att undvika att mattor blir blöta vid moppning. Efter genomförd moppning torkas moppdynorna med 45-graders varmluft.

Rekommenderat pris för Eufy X10 Omni Pro är 799,99 amerikanska dollar och den börjar säljas den 20 februari. Mer information finns att läsa på hemsidan.

Källa: The Ambient