CES 2024 – Narwal lanserar flera olika dammsugare för hemmet

Från sajten:
image

Om nu någon trodde att det var färdigt med robotdammsugare från CES 2024 så var det fel. Nu har även företaget Narwal presenterat sina dammsugare.

På elektronikmässan CES 2024 i Las Vegas har det presenterats robotdammsugare i mängder från de flesta företag och nu även från Narwal. De har visat upp sin robotdammsugare Narwal Freo X Ultra som påminner om de flesta andra på marknaden bortsett från att den tillhörande tömnings- och laddstationen har ett mer kompakt format än vad vi är vana vid att se. Den har en sugkraft på 8 200 Pa och moppar även golven förutom att dammsuga dessa. Upp till 60 dagars damm ska kunna samlas i tömningsstationen och den är utrustad med AI DirtSense som ska kunna detektera extra nedsmutsade områden i hemmet.

På CES 2024 presenterade Narwal även Freo X Plus samt S10 Pro som är en enklare modell utan tömningsstation samt en skaftdammsugare med vattentank.

Rekommenderat pris för Narwal Freo X Ultra är 1 499 amerikanska dollar, Freo X Plus kostar 469 dollar och S10 Pro kostar 449 dollar. Mer information om Freo X Ultra finns att läsa på hemsidan.

Källa: Appleinsider