CES 2024 – Nanoleaf har presenterat lysande nyheter

Från sajten:
image

CES 2024 fortsätter att bjuda på mängder av produktnyheter. Nanoleaf har visat upp sina nyheter och här finns bland annat utomhusbelysning och en ny mjukvara.

Kanadensiska företaget Nanoleaf som gjort sig ett namn inom smart belysning är på CES 2024 i Las Vegas och visar upp sina nyheter för året.

Nyheterna som presenterats är:

  • Smart Multicolour Lightstrip (Indoor)
  • Smart Multicolor Outdoor String Lights
  • Smart Multicolor Permanent Outdoor Lights
  • Orchestrator

De tre nya ljuskällorna ovan har alla stöd för Matter och Apple Home. Det är också de första ljuskällorna för utomhusbruk som presenterats av Nanoleaf vilket innebär fler möjligheter att lysa upp tillvaron på.

Det går att färgsätta ljusslingorna med olika färger för att skapa mer individuell stämning i hemmet. Anslutning sker via Wi-Fi eller Bluetooth.

Dessutom har Nanoleaf presenterat en ny mjukvara, Orchestrator som ska kunna synka belysningen med musiken som det lyssnas på och detta då i realtid. Orchestrator är direkt länkad till datorns ljudkälla så den förlitar sig inte på någon extern mikrofon. Mjukvaran fungerar med användarens dator och med valfri musikströmningsplattform eller musikspelare.

De nya Matter-kompatibla ljusslingorna och Orchestrator är tänkta att lanseras under våren 2024.

Källa: HomeKit Authority

Det här är ju skitkul och snyggt, synd jag knappt får ha julslingor som blinkar lite fint.

image